Colantari Auto-Moto

Inscriptionare Auto/VitrineDoriti sa va colantati masina dvs.? Dar va temeti ca va fi dificila eliminarea autocolantului mai tarziu, sau poate că foliile auto se uzează înainte de timp?

Acum nu mai trebuie!

Firma noastra, Kontur Media, cu o echipa de profesionisti, alaturi de furnizori de folii auto cu renume mondial precum 3M si Oracal, asigura colantarea autoturismului dvs. la standarde de inalta calitate.

In functie de durata campaniei/ promotiei /proiectului dvs., modelul masinii, culoarea acesteia sunt propuse tipul si gama autocolantului, respectiv metodele de colantare folosite, cum ar fi:

  • litere sau diverse grafici taiate pe contur din folie de autocolant colorat in masa, cunoscute si sub numele de litere cutterate;
  • folie de autocolant printat la rezolutii de inalta fidelitate cu sau fara laminare (protectie UV), ulterior taiate pe forma, cunoscute sub denumirea de stickere auto sau abtibild auto
  • folie de autocolant special, transparent, pentru protectie la zgarieturi, pietricele de pe carosabil sau matuirea vopselei;
  • autocolante colorate in masa pentru colantarea autoturismului in totalitate in cazul in care v-ati plictisit de culoarea masinii si doriti o schimbare de look rapid si mai economic decat revopsirea masinii;
  • autocolant printat de mari dimensiuni pentru colantarea autoturismuli pe toata suprafata, care face posibila expunerea la mari dimensiuni a ofertelor promotionale, a brandului companiei sau a produselor si servicilor oferite.
  • autocolante speciale precum folie de carbon care se poate folosi atat la autoturisme cat si la alte obiecte precum telefoane, tablete etc. ofera un aspec elegant si futuristic.

Autocolantele folosite la colantarea autotursimului sunt special concepute sa reziste la diferente de temperaturi si precipitatii.

O masina colantata in mod inteligent va atrage cu siguranta atentia si va intari prezenta companiei in ochii consumatorilor.

Inscriptionarea cu folie auto reprezinta o metoda originala de publicitate, infrumusetare sau stilizare foarte raspandita si la moda.

Profitand de aceasta metoda de promovare, care are marele avantaj de a fi un mijloc de publicitatea gratuita, nu mai trebuie sa achitati chirie sau taxe suplimentare de publicitate pentru masina colantata!

Ultimele lucrari – Colantari Auto-Moto

Formular Cerere Oferta pentru Colantari Auto-Moto

  • Drop files here or
    Orice grafica/schita, exemplu cu care doreste sa se exemplifice cerinta.
  • Orice detalii relevante care ne pot ajuta sa va transmitem o oferta cat mai exacta...

UA-136979099-1