Webdesign

webdesign 1Oferim servicii de web design complete si eficiente. Ne adaptam pentru fiecare nivel de afacere, oferind servicii conform necesitatilor fiecarui client. O pagina web cu un design profesional va ajuta sa definiti corespunzator imaginea online a afacerii dumnevoastra.

Site-urile pot fi de mai multe feluri:

 • Blog
 • Site de prezentare
 • Magazin Online
 • Website de continut/stiri/anunturi/portal

Ce este blog-ul?

Blogul este cea mai elementară prezentă web. Apartinând persoanelor publice sau celor au ceva de spus, blogurile sun construite în jurul articolelor care detin 90% din continut. Blogurile mai cuprind pagini „despre mine”, ”contact” si mai dispun de tag clouds, filtre, categorii ce împart aceste articole si ce oferă indexare motoarelor de căutare. Blogul contine si panoul CMS prin care se poate administra/edita/creea continut.

Blogul anexat unui site complex este o unealta buna pentru promovarea noutătilor în domeniu, articolelor ce arată modul de lucru companiei, principiilor profesionale ale echipei, etc.

Ce este un site de prezentare?

Website-urile de prezentare sunt structurate diferit de arhitectura unui blog, contin între 5-25 pagini (pagina acasa, despre, servicii, subcategorii servicii, echipă, galerie imagini etc) si apartin firmelor ce oferă servicii. Pot fi si site-uri de tip portofoliu (fotografi, artisti vizuali etc).

Tot în această categorie se incadrează si siteurile corporate, website-uri ce apartin marilor companii si care prezintă serviciile, produsele, echipa, etc, avand o structura complexa la care se pot adăuga aplicatii de exemplu, de social media sau o hartă dinamică, formulare personalizate, galerii foto speciale etc.

Structura unui site de prezentare trebuie întotdeauna să fie unică, conform afacerii si să ajute imaginea companiei.

Ce este un magazin online?

magazin onlineOrice, de la cadouri, carti, parfumuri, flori, pana la cumparaturile casnice, chiar si animale de companie poate fi cumparat din magazine online. Daca vindeti un produs sau un serviciu, un magazin online poate fi vitrina dvs. pe internet, permitand vizitatorilor magazinului dvs. sa inspecteze produsele sau serviciile direct din casele lor, la orice ora din zi sau din noapte, in orice si a saptamanii.

Solutiile software prezente pe piata, la ora actuala, sunt dintre cele mai diverse fiind aplicabile de la magazine cu scop general, pana la cele mai specializate magazine, dedicate unui singur produs sau grup de produse.

Avantajele unui magazin online

Avantajele de a detine un magazin online sunt numeroase si mentionam aici doar cateva dintre cele mai importante:

 • un magazin online poate fi tinut “deschis” 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana
 • personalul necesar conducerii si intretinerii unui magazin online este net mai putin numeros decat cel necesar intretinerii unui magazin clasic
 • chiria necesara unui magazin online este infima, comparativ cu cea necesara pentru a avea un maazin clasic, la strada, sau intr-un mall.
 •  “rafturile” cu produse ale unui magazin online pot fi rearanjate prin cateva comenzi de mouse, direct din biroul dvs., fara a necesita inchiderea magazinului, pe cand rearanjarea produselor intr-un magazin clasic poate fi anevoioasa si de durata.
 • pentru un vizitator, saltul de la sectiunea de alimente la sectiunea de electrocasnice se face instant, printr-un click, fara a fi nevoie sa parcurga “drumul” de la raionul de bacanie la cel de electrocasnice.
 • comparatia intre diverse produse este facila, in cazul unui magazin online, ea putand fi cacuta pe ecranul monitorului, pentru mai multe produse simultan.
 • in cazul unor produse apreciate de cumparatorii precedenti, parerile acestora pot determina potentialii clienti sa intre in magazinul dvs. online si sa cumpere, si ei, aceleasi produse, pe baza recenziilor existente.
 • sortarea produselor in functie de diverse criterii, cel mai important fiind pretul, lucru practic imposibil de realizat intr-un magazin clasic.
 • un cumparator intr-un magazin online, nu numai ca nu este nevoit sa impinga caruciorul de cumparaturi de-a lungul si de-a latul magazinului, dar il si poate lasa cu plin cu produse si continua cumparaturile dupa o perioada de timp, timp in care produsele adaugate in cosul sau de cumparaturi este pastrat pentru a fi adaugate altele sau pentru a le plati.
 • in cadrul unui magazin online, preturile sunt gestionabile direct din panoul de administrare a magazinului, modificarile fiind vizibile instantaneu, imediat dupa modificarea lor. Preturile pot fi afisate astfel incat sa includa diverse taxe sau nu (tva, timbru verde etc). Preturile produselor dintr-un magazin online pot fi variabile, in functie de diverse criterii pe care le poate alege operatorul magazinului, precum: cantitate cumparata, culoare, greutate etc.
 • Ofertele speciale sunt usor de introdus in panoul de administrare a unui magazin online, acestea putand fi, intocmai ca si intr-un magazin clasic, scoase in fata, la vedere, pe prima pagina a magazinului online sau putand fi afisate pe fiecare pagina a acestuia.

Intretinere site

Daca site-ul dvs necesita schimbari de text sau poze periodic, sau vreti doar anumite modificari la un moment dat, va putem asigura intretinere lunara / trimestriala.

Formular Cerere Oferta pentru Webdesign

 • Drop files here or
  Orice grafica/schita, exemplu cu care doreste sa se exemplifice cerinta.
 • Orice detalii relevante care ne pot ajuta sa va transmitem o oferta cat mai exacta...

UA-136979099-1