Autocolant decupat

Autocolantul decupat este usor de folosit si disponibil in diverse culori, lucioase sau mate. Autocolantul decupat este folosit la orice fel de decoratiuni, de la panouri si semne indicatoare pana la casete luminoase, de la vitrine si magazine pana la personalizarea obiectelor promotionale, de la inscriptionari de masini si autovehicule mari pana la trenuri sau avioane.

Practic, orice tip de autocolant colorat in masa poate fi decupat la cutter plotter, dupa eliminarea surplusului de autocolant obtinandu-se orice fel de curbe sau forme solide sau doar conturul acestora. Autocolantul pentru masini, pentru pereti si geamuri, autocolantul reflectorizant, de sablare, transparent sau translucent, toate pot fi decupate la cutter-plotter.

Noi, Kontur Media, realizam orice tip de autocolant decupat la cutter plotter sau printuri decupate pe contur. Dupa decupare si eliminarea surplusului de autocolant se aplica o folie transparenta adeziva, numita folie de transfer, care ajuta la pozitionarea si montajul autocolantului pe suportul final.

Ultimele lucrari – Autocolant

Formular Cerere Oferta pentru Autocolant decupat

  • Drop files here or
    Orice grafica/schita, exemplu cu care doreste sa se exemplifice cerinta.
  • Orice detalii relevante care ne pot ajuta sa va transmitem o oferta cat mai exacta...

UA-136979099-1