Cataloguri/Reviste

Revistele reprezinta o modalitate de comunicare intre afacerea dumneavoastra si potentialii client cu un volum de informatie mai mare decat in cazul unui pliant.

Revistele va permit sa va prezentati mult mai bine pentru ca pot contine o multime de informatii utile si usor accesibile pentru client; acestea contin informatii generale despre firma dumneavoastra, produsele si serviciile oferite, contribuind la crearea imaginii afacerii dumneavoastra in fata potentialilor clienti.

Competenta si profesionalismul companiei dvs. sunt evidentiate nu numai in cuvinte, ci si prin imagini de calitate care fac materialul atractiv si convingator.

Catalogul de produse si servicii reprezinta metoda de informare completa a clientilor existenti si potentiali asupra produselor si serviciilor oferite de firma dumneavoastra.

In cataloguri se regasesc toate produsele sau serviciile disponibile intr-o anumita perioada de timp. In catalogele de prezentare informatiile sau imaginile furnizate despre produse/servicii trebuiesc sa fie detaliate si conforme cu realitatea, deoarece catalogul trebuie sa ofere o imagine cat mai exacta asupra produselor/serviciilor.

Din punct de vedere al design-ului acesta trebuie sa fie fie concentrat pe produse si sa permita cu usurinta citirea informatiei. Dupa definirea continutului, se va trece la realizarea graficii.

Grafica unei reviste sau unui catalog trebuie sa tina cont de identitatea vizuala a firmei si trebuie sa urmeze o anumita logica, care sa provoace cititorul sa parcurga intreaga informatie prezentata.

Ultimele lucrari – Cataloguri/Reviste

Formular Cerere Oferta pentru Cataloguri/Reviste

  • Drop files here or
    Orice grafica/schita, exemplu cu care doreste sa se exemplifice cerinta.
  • Orice detalii relevante care ne pot ajuta sa va transmitem o oferta cat mai exacta...

UA-136979099-1