Windows Graphics

Folia autoadeziva Window Graphics are partea imprimabila alba, cu perforatii ce ajung la 50% din suprafata totala, iar spatele cu adeziv are culoarea neagra. Folia autocolanta window graphics printata cu echipamentele noastre are culori intense si rezistente in timp, si in plus, nu are miros si este total lipsita de solventi sau alti compusi volatili care ar face imposibila aplicarea in spatii comerciale inchise. Prin imbinarea mai multor fasii de autocolant perforat se obtin imagini unitare foarte mari, cu detalii bine conturate.

Denumirea foliilor Window Graphics provine de la proprietatea acestor autocolante printate de a permite vizibilitatea doar din interior spre exterior, atunci cand sunt aplicate pe suprafete vitrate, permitand trecerea luminii. Din exterior, autocolantul perforat sau window-graphics acopera intregul geam, avand aspectul unei imagini unitare, fara vizibilitate inspre interior.

Utilizate in special la decorarea masinilor, a mijloacelor de transport in comun si a vitrinelor magazinelor, autocolantele perforate sau autocolantele pentru geamuri sunt rezistente in conditii de exterior, iar pentru o protectie suplimentara la factorii mecanici se pot lamina cu folii speciale, cu adeziv perfect transparent, pentru a nu obstructiona vizibilitatea din interior spre exterior.

Montajul acestui tip de folii autoadezive, windows Graphics, este realizat,la cerere, de catre echipa noastre de decoratori profesionisti.

Formular Cerere Oferta pentru Windows Graphics

  • Drop files here or
    Orice grafica/schita, exemplu cu care doreste sa se exemplifice cerinta.
  • Orice detalii relevante care ne pot ajuta sa va transmitem o oferta cat mai exacta...

UA-136979099-1