Litere Volumetrice

Pentru a obtine o semnalistica de exterior si interior de efect, se pot utiliza litere volumetrice. Acestea se pot realiza intr-o varietate de forme, din diferite materiale precum plexiglas, PVC komacel, tabla, aluminiu, spuma extrudata (polistiren). Literele volumetrice pot fi luminoase sau neluminoase. Acestea pot fi iluminate fie direct, cu tub spectral sau led in interior, fie indirect (prin halou).

Literele volumetrice pot fi utilizate cu succes la semnalizarea salilor de receptie, a salilor de conferinte sau a showroom-urilor. Pentru outdoor, pot fi folosite la semnalizarea fatadelor de cladiri si a rooftop-urilor. În acest sens, literele volumetrice pot fi dispuse pe structura metalica sau pe riflaj de aluminiu. Kontur Media realizează, de asemenea, conceptul grafic pentru litere volumetrice, simulari 2D si 3D, memoriul tehnic din dorinta de a-si ajuta cât mai mult clienti. Firma ofera transport si montaj.

Oferim consultanta, adaptandu-ne serviciile la nevoile si posibilitatile clientilor. Materialele folosite pentru productia publicitara sunt de cea mai bună calitate. Acestea sunt rezistente la variatiile de temperatura, la umezeala si la razele UV, astfel că vor avea o rezistentă îndelungată, iar clientii se vor bucura de acestea o perioadă mare de timp.

Formular Cerere Oferta pentru Litere Volumetrice

  • Drop files here or
    Orice grafica/schita, exemplu cu care doreste sa se exemplifice cerinta.
  • Orice detalii relevante care ne pot ajuta sa va transmitem o oferta cat mai exacta...

UA-136979099-1