Inregistrare Domenii

Inregistrare DomeniiKontur Media va ofera  posibilitatea inregistrarii de nume de domenii web: .ro, .com, .net, .org, .biz, .info, .eu, .com.ro etc. Puteti alege oricare dintre aceste extensii, indiferent daca sunteti persoana fizica sau juridica, indiferent de obiectul dvs. de activitate si indiferent de cetatenia dvs. (cu exceptia numelor de domeniu .eu, care necesita rezidenta in Uniunea Europeana).

Pentru toate domeniile inregistrarea se face pentru 1 (un) an. si maxim 5. Domeniile .ro pot fi inregistrate pe viata. La sfarsitul fiecarei perioade de inregistrare aveti optiunea de a prelungi inregistrarea pentru o perioada de inca 1 an sau cat doriti.

Recomandarile noastre privitoare la inregistrarea de domenii internet

Pentru a va proteja brand-ul sau afacerea, este recomandat sa inregistrati numele de domeniu dorit sub mai multe extensii (de ex. nume-domeniu.ro, dar si nume-domeniu.eu, nume-domeniu.com, etc). De asemenea, va recomandam sa inregistrati toate domeniile care se scriu sau citesc similar (de ex. numedomeniu.ro, numele-domeniului.ro, n-d.ro, nume_domenii.ro, etc.). Puteti avea un website cu mai multe nume de domenii.

Nu uitati insa, cu cat este mai usor de pronuntat numele domeniului, cu atat va fi mai usor de retinut. In cazul in care ati utilizat un cuvant cheie in numele de domeniu, iar acesta nu este disponibil, puteti folosi sinonime ale acestuia.

Formular Cerere Oferta pentru Inregistrare Domenii

  • Drop files here or
    Orice grafica/schita, exemplu cu care doreste sa se exemplifice cerinta.
  • Orice detalii relevante care ne pot ajuta sa va transmitem o oferta cat mai exacta...

UA-136979099-1