Stick-uri USB Personalizate

Stick-urile de memorie personalizate (altfel cunoscute si sub numele de stick-uri USB, memorii flash, memory stick-uri sau pendrive) au devenit una dintre cele mai cautate produse promotionale ale zilelor noastre.

Popularitatea stick-urilor de memorie este determinata de usurinta utilizarii, portabilitatea lor si a dimensiunilor reduse, inlocuind cu succes CD-uile si DVD-urile, capacitatea de stocare fiind pana la 128GB, iar formatul lor 2.0 si 3.0.

Putem oferi preturi competitive pe piata de desfacere, fiind importatori directi de stick-uri USB.

Memoriile de USB sunt importate neasamblate, ceea ce inseamna ca indiferent din ce material sunt carcasele USB-urilor (plastic, metal, piele sau lemn), putem atasa CIP-ul de memorie cu capacitatea dorita.

La modelele standard de stick-uri USB, comanda minima este de 30 de buc., chiar daca sunt sau nu personalizate, iar pentru stick-uri de memorie speciale comanda minima este de 50 buc.

In cazul in care doriti personalizarea stick-urilor de memorie din metal, piele sau lemn o putem realiza prin gravura.

Daca stick-ul USB este din material plastic, lemn sau piele, personalizarea lor se poate realiza prin printare full color, iar daca doriti sa oferiti un efect surpinzator produsului promotional atat din punct de vedere vizual cat si tactil in afara print-ului full color, putem realiza lacuirea totala sau selectiva a graficii.

Indiferent ca va pregatiti pentru o conferinta sau doriti doar sa oferiti un cadou practic clientilor dvs stick-urile de memorie se pot adapta oricarui eveniment, fiind un produs promotional cu adevarat util si elegant.

Stick-urile de memorie sunt disponibile într-o varietate mare de forme, marimi si culori care pot fi personalizate in functie de preferintele clientului fie cu logo-ul, adresa site-ului, motto-ul sau orice alta informatie pe care doriti sa o afisati.

USB-urile de memorie pot fi prevazute cu diverse accesorii precum breloc, snur, cutii, etc.


UA-136979099-1