Mape/Meniuri

Fie că sunt utilizate în scop publicitar, pentru găzduirea materialelor în cadrul întâlnirilor de afaceri, pentru cadouri corporative sau pentru stocarea oricăror tipuri de documente, mapele de prezentare pot reprezenta un instrument util de marketing.

Echipa noastră, Kontur Media vă poate ajuta să personalizaţi mapele companiei dumneavoastră punând într-o lumină elegantă imaginea impecabilă a acesteia. Utilizaţi serviciile de personalizare oferite de noi pentru realizarea unor mape deosebite, putând alege dintr-o largă varietate de finisări: cu simplu sau dublu big, plastifiere lucioasă sau mată, printare alb-negru sau color, o singură faţă sau faţă-verso, embosare, imprimare folio sau timbru sec, etc.

Creaţi o impresie bună partenerilor sau clienţilor dumneavoastră încă de la prima întâlnire. Aceste mape de prezentare prezintă imaginea companiei atât prin aspect, cât şi prin calitatea şi utilitatea lor. Alegeţi mapele personalizate de Kontur Media, trimitandu-ne grafica sau sugerandu-ne designul dorit de dvs.

Buzunarele mapelor pot fi prevăzute cu fante pentru inserarea cărţilor de vizită. Puteti folosi acest spatiu şi pentru adăugarea unui mic talon, voucher, cupon.

Distribuirea mapelor în cadrul evenimentelor precum târguri, întâlniri, convenţii sau campanii electorale, pot ajuta la promovarea unui proiect, serviciu sau produs. Puteti insera în mapele înmânate la aceste evenimente materiale suplimentare (pliante, flyere, broşuri etc.) în care să detaliaţi ofertele dorite şi veţi beneficia astfel de o metodă eficientă de promovare, ieftină şi bine targetată.

Pentru a deveni mai atrăgătoare pentru clienţii săi, o afacere în domeniul preparării şi servirii alimentelor şi băuturilor-restaurant, bistro, cafenea, sau altă unitate de alimentaţie – pe lângă calitatea produselor şi a servirii se bazează de cele mai multe ori şi pe imagine. Pentru aceasta, meniurile cu o grafică atrăgătoare şi printate în condiţii tehnice deosebite pot asigura succesul acestui demers. Fie că aveţi nevoie să printaţi meniuri pentru restaurantul  sau barul dumneavoastră, pentru firma de catering pe care o reprezentaţi echipa noastra vă poate ajuta cu o grafică deosebită şi materiale de înaltă calitate pentru ca meniurile pe care le doriţi să fie cu totul speciale.

În primul rând, meniul unui restaurant ar trebui să informeze clientul despre tipul de alimentaţie servit, preţurile produselor, o scurtă şi semnificativă descriere a lor, precum şi gramajul. Astfel de meniuri inspiră încredere consumatorilor şi creează o imagine aparte localului.

Dacă sunteţi în căutarea unui mod eficient de a atrage clienţii, afişarea unui meniu deschis la intrarea în local este o idee foarte eficientă. Acesta, pe lângă descrierea, cantitatea şi preţurile produselor, trebuie să prezinte şi imagini atractive şi sugestive ale felurilor servite, gustărilor şi băuturilor.

Utilizaţi şi pentru meniuri aceleaşi elemente de identitate ale firmei ca şi pe restul materialelor de promovare. În plus, evidenţiaţi prin grafică elementele care vă diferenţiază faţă de concurenţă: ofertele speciale sau limitate, specialităţile casei, produsele proaspete, etc.

Pentru creşterea rezistenţei în timp a meniurilor, recomandăm plastifierea mată sau lucioasă, iar pentru un plus de eleganţă puteţi alege printarea pe carton special sau colorat în masă ori imprimarea folio sau lăcuirea selectivă a unor elemente de grafică.

Meniurile mai pot fi folosite pentru a prezenta şi alte servicii sau produse, spre exemplu pentru a afişa diferitele servicii oferite în saloane de frumuseţe sau alte tipuri de afaceri similare.

Ultimele lucrari – Mape/Meniuri

UA-136979099-1