Banner

Banner/poliplan – material PVC cu structura omogena, printat la rezolutie incepand cu 360 dpi. Pentru expunere indoor se recomanda bannerul cu grosimea de 440gr/mp cu o greutate specifica redusa, nefiind expus la vant si intemperii, iar pentru exterior se foloseste cel cu grosimea de 510-580g/mp. Bannerul foarte gros de 630-900gr/mp se foloseste ca prelata pentru camione, corturi, etc.

In functie de destinatia pe care o va avea produsul finit printat, tipul materialul banner-ului poate sa fie:

  • Banner Frontlit – material PVC flexibil care se printeza pe o fata. Se utilizeaza atat in interior cat si in exterior. Bannerul printat pe material frontlit poate fi refolosit de mai multe ori sau pentru o perioada mai lunga de timp – datorita faptului ca este un material foarte rezistent si usor in acelasi timp. Se monteza pe sisteme de roll-up-uri, pe cladiri sau panouri publicitare, in puncte de vanzare, pe camioane cu functia de copertine, etc.
  • Banner Backlit – material PVC flexibil se printeaza pe o fata si are proprieatea de a lasa lumina sa treaca. Este alegerea ideala pentru producerea diferitelor semne printate pe o fata si iluminate din spate. Din bannerul backlit se produc casete luminoase, light box-uri, suporturi stradale publicitare care se ilumineaza din spate.
  • Banner Blockout – material cu insertie de carbon la mijloc pentru asigurarea opacitatii suprapunerii imaginilor prin transparenta. Bannerul blockout este printat pe ambele fete. El se intalneste ferecvent pe strada in foma de directionale tradale (esarfe stradale) pe stalpuri sau printre stalpuri.

 

Ultimele lucrari – Banner

Formular Cerere Oferta pentru Banner

  • Drop files here or
    Orice grafica/schita, exemplu cu care doreste sa se exemplifice cerinta.
  • Orice detalii relevante care ne pot ajuta sa va transmitem o oferta cat mai exacta...

UA-136979099-1