Mesh

Materialul de mesh printabil este realizat dintr-o tesatura PVC de culoare alba, cu greutate redusa (270 g/mp) si rezistenta sporita la conditiile din mediul exterior. Datorita faptului ca perforatiile din tesatura permit trecerea luminii, mesh-ul este utilizat in special in domeniul printurilor mari, pentru decorarea fatadelor, a zonelor vitrate sau pentru acoperirea schelelor in timpul constructiilor sau renovarilor de cladiri.

Privit de la mica distanta, meshul printat nu permite o calitate foarte buna a imaginii tiparite din cauza perforatiilor materialului. Din acest motiv mesh-urile sunt potrivite pentru a fi utilizate in reclamele de mari dimensiuni, privite de la distanta medie si mare.

Pentru a permite fixarea durabila a meshurilor printate pe diferite suporturi, acestea sunt dublate pe contur si au capse metalice pentru prindere. In cazul dimensiunilor foarte mari, mesh-urile se printeaza in mai multe fasii si apoi se sudeaza folosind curenti de inalta frecventa, obtinandu-se o imagine unitara, fara limite de dimensiuni.

Ultimele lucrari – Print Mesh

Formular Cerere Oferta pentru Mesh

  • Drop files here or
    Orice grafica/schita, exemplu cu care doreste sa se exemplifice cerinta.
  • Orice detalii relevante care ne pot ajuta sa va transmitem o oferta cat mai exacta...

UA-136979099-1