Odorizante Auto

Producem si comercializam odorizante auto personalizate, policromie, forme si arome variate, la alegere.

Odorizantele auto personalizate sunt ideale pentru campanii publicitare, atat vizuale cat si olfactive – vizualizare atat pentru pasagerii din autoturism cat si pentru pietonii de la semafoare sau din parcari. Au durata mare de viata, aroma dureaza minim o luna. Intaresc considerabil imaginea de brand.

Perfect pentru firmele ce au activitate in domeniul auto – vulcanizari, service auto, spalatorii auto, agentii de asigurari, firme inmatriculari, reprezentante auto, firme de consultanta, magazine piese auto, importatori sau distribuitori piese si accesorii auto,c ompanii taxi, firme transport rutier, firme transport calatori.

Odorizantele auto au un mare succes si in derularea unor campanii de promovare produs, campanii electorale, promovare la targuri si expozitii, cadouri de sfarsit de an; pot fi utile si pentru promovarea unor hipermarket-uri, agentii de turism, agentii imobiliare, firme din domeniul horeca – restaurante, baruri, cluburi, hoteluri, pensiuni si multe altele.

Puteti alege una din multitudinile de forme existente in baza noastra de date sau putem sa facem orice forma, unica, personalizata. De asemenea poti alege arome din cele mai placute – mar, lamie, mar verde, iasomie, ocean, fresh, vanilie, banane, portocale, antitabac, etc.

Formular Cerere Oferta pentru Odorizante Auto

  • Drop files here or
    Orice grafica/schita, exemplu cu care doreste sa se exemplifice cerinta.
  • Orice detalii relevante care ne pot ajuta sa va transmitem o oferta cat mai exacta...

UA-136979099-1