Hartie

Fie ca doriti un print pe hartie normala sau pe hartie foto de cea mai buna calitate pentru reproducerea unei poze dintr-o vacanta, respectiv pentru promovarea firmei dvs., printul pe hartie este o solutie ideala si ieftina.

Printurile pe hartie se realizeaza pe urmatoraele suporturi:

  • Hartie blueback, care se foloseste de regula pentru exterior, de exemplu pe panourile publicitare pe termen scurt.
  • Hartie whiteback, in comparatie cu hartie blueback permite trecerea luminii. Acest tip de hartie este destinat promovarii produsului dumneavoastra prin intermediul panourilor publicitare de tip city-light dar se foloseste cu succes si pentru interior, afisaje de dimensiuni mici si medii, expozitii etc. Printarea pe hartia whiteback se face pe baza de solvent ce asigura culorilor o rezistenta sporita la actiunile mecanice. Suprafața sa este special tratată pentru un print de înaltă calitate. Acest tip de hartie este foarte rezistent la umiditate, zgariere sau rupere, cu o excelenta calitate a printului – culori vii, stralucitoare si contraste puternice, chiar daca materialul este sau nu iluminat, fiind solutia optima pentru decorari.
  • Hartie foto glossy sau mata – este o hartie speciala folosita atat pentru indoor cat si pentru exterior, ce permite printuri de calitate fotografica. Este disponibila in diverse latimi si grosimi si se foloseste in special la printarea imaginilor si a pozelor. Hartia glossy foto asigura culori foarte vii si rezistente in timp. Printul pe hartie foto glossy poate fi laminat asigurand astfel o mai buna rezistenta in timp a printului precum si protectie impotriva uzurii datorita apei. Aceste printuri sunt utilizate pentru afise de interior, postere, tablouri. Printul pe hartie foto mata de exterior se bazeaza pe contactul vizual de aproape, de aceea folosim echipamente de cea mai buna calitate pentru a va oferi culori exceptionale la rezolutii inalte. Hartia rezista la factorii externi (radiatii UV, apa, etc) fara sa fie necesara laminarea acesteia (aplicarea unui autocolant transparent deasupra printului), rezistenta ei fiind data si de grosimea  ei considerabila.  

 

Ultimele lucrari – Print Hartie

Formular Cerere Oferta pentru Hartie

  • Drop files here or
    Orice grafica/schita, exemplu cu care doreste sa se exemplifice cerinta.
  • Orice detalii relevante care ne pot ajuta sa va transmitem o oferta cat mai exacta...

UA-136979099-1