Publicitate Stradala

Unul dintre profilele principale ale firmei Kontur Media este publicitatea Out-of-home advertising (notiune folosita si sub denumirea de OOH) publicitate stradala.

Executam campanii de publicitate stradala asigurand variate formate outdoor intr-un numar mare de suporturi publicitare precum:

  • Panouri publicitare
  • Esarfe diresctionale
  • Autobuze
  • Rulote etc.

Publicitatea stradala este recunoscuta pe plan global ca fiind una dintre cele mai creative tipuri de comunicare pentru ca practic toti cetatenii unui oras sau cei aflati in trecere intra in contact cu mesajul publicitar, care, prin modul de expunere, culorile utilizate, modalitatile de iluminare, este extrem de vizibil. De asemenea publicitatea stradala este extrem de eficienta datorita dinamicii cotidiente, a timpului crescut petrecut in afara locuintei (deplasarea dintr-un loc in altul, mersul la serviciu, stationarea in trafic, etc.). Din aceste motive publicitatea stradala capata o cota in crestere din piata din publicitate.

Succesul unei campanii publicitare outdoor depinde in mare masura de caracterul succint si de lizibilitatea mesajului publicitar, deoarece durata potentiala de expunere este foarte scurta in trafic, de cateva secunde. Prin vizibilitatea sa imediata si nesolicitanta, are capacitatea de a impune in scurt timp marci noi sau de a contribui la consolidarea unui brand.

Panourile publicitare sunt instalate in orase sau la intrarile in orase, pe zone strategice ale drumurilor nationale, intersectii in 4 judete: Brasov, Mures, Covasna si Harghita.

Un alt beneficiu impotant si non-neglijabil al publicitatii stradale: costurile de expunere sunt mult mai reduse in comparatie cu alte canale mediaPublicitatea outdoor are capacitatea de a atrage si a mentine atentia unui public numeros. Afisajul exterior este un canal mediatic puternic, incisiv, capabil sa creeze o notorietate rapida produsului promovat.

Publicitatea outdoor poseda o raza larga de penetrare, mesajul publicitar dispus cu o anumita densitate intr-un oras, asigurand vizibilitatea acestuia pentru marea majoritate a locuitorilor.

Oferim si Panouri Directionale – produse destinate in special participantilor la trafic.

Panourile Directionale sunt folosite atat ca directionare catre locatiile vizate de client, cat si pentru campanii de imagine sau tactice, putand genera impulsul de cumparare prin pozitionarea in proximitatea marilor centre comerciale sau pe artere cu trafic intens.

Panourile Directionale publicitare asigura memorarea mesajului publicitar prin repetitivitate si impact vizual crescut.

V-ati decis sa cautati locatii de afisaj stradal? Sunteti la locul potrivit! Pentru lista completa de locatii nu ezitati sa ne contactati.

Nu doar oferim panouri publicitari ci si EXECUTAM PANOURI SAU ALTE TIPURI DE PANOURI DIRECTIONALE din structuri metalice si le montam la locatia ceruta. De asemenea obtinem si autorizatiile necesare!

Formular Cerere Oferta pentru Publicitate Stradala

  • Drop files here or
    Orice grafica/schita, exemplu cu care doreste sa se exemplifice cerinta.
  • Orice detalii relevante care ne pot ajuta sa va transmitem o oferta cat mai exacta...

UA-136979099-1