Fototapet

V-ati saturat sa vedeti aceleasi modele de tapet la toate centrele comerciale? Sau are copilul dvs. un personaj preferat din desene animate? Vrei sa iti camuflezi casa intr-o jungla sau intr-un loc exotic?

Atunci, fototapetul la comanda este solutia ideala pt dvs.! Cu diferite texturi, fototapetul este un produs publicitar autentic destinat decorarii peretilor in mod creativ si modern. Indiferent de natura locatiilor cum ar fi restaurante, baruri, hoteluri, magazine, banci, gradinite, etc. fototapetul este o alternativa deosebita si unicata in amenajarile interioare.

Fototapetul la comanda da dovada de rafinament si originalitate chiar si acasa la dvs.! Puteti sa acoperiti toti peretii cu un model de tapet pentru ca nu exista limitari de marimi sau dimensiuni, numai peretele  dvs poate sa puna limite. Fototapetul se monteaza la fel de usor ca orice tapet obisnuit si este rezistent la umiditate.

Potrivit atat pentru grafici cu motive si teme clasice, cat si pentru imagini spectaculoase, fototapetul va creea cu siguranta o atmosfera unica in bucutaria, livingul, dormitorul sau in camera copilului dvs.

Capturati o poza cu familia dvs. sau o experienta de calatorie neuitata si cu ajutorul fototapetului puteti retrai momentele de neuitat fiecare data cand intrati in locuinta dvs.

Formular Cerere Oferta pentru Fototapet

  • Drop files here or
    Orice grafica/schita, exemplu cu care doreste sa se exemplifice cerinta.
  • Orice detalii relevante care ne pot ajuta sa va transmitem o oferta cat mai exacta...

UA-136979099-1