Optimizare SEO

Optimizare_SeoCei mai multi vizitatori si clienti provin din motoarele de cautare precum Google, Bing sau Yahoo. Chiar daca retelele sociale genereaza un numar semnificativ de vizitatori, studiile arata ca motoarele de cautare aduc cu pana la 60% mai multi vizitatori decat orice alta metoda prin care se sporeste traficul unui site.

Motoarele de cautare reprezinta singura solutie de a aduce trafic targetat pe site – oameni care cauta ceea ce dvs. oferiti. Daca site-ul dvs. nu apare in primele rezultate ale motoarelor de cautare, pierdeti oportunitatea de a face vanzari pentru produsele si serviciile oferite.

Cuvintele cheie, termenii cautati de utilizatori, au o valoare foarte mare cand vine vorba de optimizare SEO. Experienta ne-a aratat ca traficul targetat adus de motoarele de cautare poate reprezenta reusita unei firme sau a unei organizatii. Vizitatorii targetati vor genera vanzari cum nicio alta metoda de marketing nu o va face. Investind in servicii SEO veti obtine un profit mult superior celui obtinut din alte tehnici de promovare.

Ce este optimizarea SEO?

Optimizarea SEO se refera la toate actiunile efectuate asupra unui site cu scopul de a obtine o pozitie mai buna in rezultatele returnate de motoarele de cautare si se face tinand cont de regulile indicate de acestea avand ca obiectiv imbunatatirea elementelor utile algoritmilor de cautare.

Optimizarea SEO se imparte in doua categorii principale: SEO on site (on page) si SEO off site (off page) si sunt obligatorii pentru a obtine trafic relevant catre site.

Optimizarea ON PAGE

Optimizare SEOCuvintele cheie sunt fundamentale si daca le veti folosi corect rezultatele pozitive nu vor intarzia sa apara. Alegerea lor este un pas important si implica o analiza initiala a site-ului, in ce domeniu se desfasoara activitatea, ce produse sau servicii oferiti, ce fraze crezi ca folosesc potentialii clienti pentru cautare si analizarea competitiei directe pentru a obtine cuvinte cheie noi cu potential.

Vizeaza modificarile aduse codului sursa, URL-urilor, metatagurilor, la nivelul structurii si a design-ului, cuvintelor cheie si continutul paginii web pentru a ocupa un loc cat mai bun la indexare.

Atunci cand vorbim de optimizarea codului sursa ne referim la urmatoarele actiuni: atributul TITLE si atributul ALT trebuie sa se regaseasca in link-uri, respectiv imagini, iar URL-ul, metatagurile Description si Tiltle sa contina cuvintele cheie.

Optimizarea continutului presupune folosirea tag-urilor H1-H6, sa nu incarci pagina cu multe link-uri, iar cele externe sa fie valide, dimensiunea paginii sa nu fie mare, creaza o densitate pentru cuvintele cheie, formateaza continutul. Este indicata evitarea continutului duplicat, ascunderea textului, frecventa mare sau densitatea mica a cuvintelor cheie alese.

Structura interna de link-uri este esentiala. Cu cat mai bine structurate link-uri interne cu atat paginile vor fi mai bine cotate, insa, navigarea trebuie sa fie usoara si clara, vizitatorul sa ajunga imediat la informatia dorita.


Optimizarea OFF PAGE

Optimizare Seo Off PagePentru un backlink-uri de calitate trebuie construite link-uri cu date corecte: tag-urile, titlul, descrierea sa fie potrivite pentru site si sa cuprinda cuvintele cheie pentru care se face optimizarea. Link building-ul ajuta paginile unui site sa isi mareasca pagerank-ul si sa fie mai bine vazute de catre motoarele de cautare.Are ca scop inscrierea site-ului in direactoare web,

publicarea unor articole de calitate pe blog, administrarea unor conturi pe retelele de socializare: Twitter, Facebook, Google+ si altele.

Cu ajutorul retelelor de socializare si a blogurilor iti poti promova un produs nou cu resurse putine, este o metoda de a te apropia de clienti, sa-i cunosti mai bine si sa-i transformi in consumatori fideli, te vei face cunoscut mult mai repede si vei atrage fani noi intr-un timp relativ scurt.

Procesul de optimizarea SEO poate fi diferit de la un site la altul, incepe odata cu proiectarea acestuia si nu se termina niciodata.

Formular Cerere Oferta pentru Optimizare SEO

  • Drop files here or
    Orice grafica/schita, exemplu cu care doreste sa se exemplifice cerinta.
  • Orice detalii relevante care ne pot ajuta sa va transmitem o oferta cat mai exacta...

UA-136979099-1