Serigrafie – Tampografie

serigrafie

Există o mulțime de moduri în care un produs sau serviciu poate fi promovată iar produsele promotionale precum usb-uri personalizte, pixuri personalizate, agende personalizate sau alte cadouri inedite sigur nu dau gres niciodata.

Si cum putem sa personalizam aceste obiecte promotionale?

Va dezvaluim secretul… cu ajutorul metodelor de serigrafiere si tampografiere.

Serigrafia este un procedeu de imprimare pe suprafețe netede care constă în aplicarea pe materialul pe care se imprimă a unui strat de cerneală printr-un șablon cu decupări acoperite cu o sită fină. Imaginea realizată prin imprimarea serigrafică este formată dintr-un număr de puncte care este dat de numărul de ochiuri al sitei din care se realizează masca. Imprimarea cu ajutorul serigrafiei se poate face pe o serie de obiecte promotionale precum materiale textile (tricouri, geci, sepci etc.) sau pe materiale solide (autocolant, agende, calendare, cărți de vizită, pixuri etc.).

personalizare-tampografieTampografia se utilizeaza pentru imprimarea in detaliu a emblemelor sau logo-urilor pe diferite produse, obiecte neregulate cu suprafata cilindrica sau plana. Metoda se foloseste pentru imprimarea pe pixuri, obiecte de birou, brichete, brelocuri, raclete, jucarii, calculatoare sau ceasuri, si alte produse industriale din material plastic, metal, piele, sticla, lemn, PVC, polistiren, ABS, polimetacrilat, hartie, carton – procedeul ramanand acelasi, diferind doar componentele vopselei utilizate.

Formular Cerere Oferta pentru Serigrafie – Tampografie

  • Drop files here or
    Orice grafica/schita, exemplu cu care doreste sa se exemplifice cerinta.
  • Orice detalii relevante care ne pot ajuta sa va transmitem o oferta cat mai exacta...

UA-136979099-1