Trofee/Cupe

Cupele și premiile sunt un semn de recunoștință pentru o anumită realizare și de obicei este o dovadă reală și palpabilă a meritului celui care o primește. În cele mai multe cazuri cupele și trofeele sunt oferite în cadrul evenimentelor sportive sau în cadrul diferitelor evenimente cu caracter festiv. Cei care sunt recompensați cu astfel de premii le prețuiesc ca fiind mai mult decat un obiect, ele sunt simbolul unei mari realizări personale și al efortului depus.

Trofeele sunt o categorie de premii acordate în primul rând pentru activitatea academică, dar şi la evenimente sportive sau concursuri. Ele sunt dovezi fizice ale faptului că o persoană sau un grup a învins o altă persoană sau un alt grup în unele concursuri.

Impozante și sculpturale, trofeele includ deseori o figură, echipament de sport sau un animal, asociate cu concursul în care câştigătorul a excelat. Trofeele pot fi confecționate din acryl, marmură sau sticlă, acestea fiind dovezi tangibile de pricepere, afișate cu mândrie de către destinatarii lor. Se pot personaliza prin gravură sau inscripționare.

Cupele sportive își au originea în cele mai vechi timpuri, de pe vremea când gladiatorii se luptau cu leii sau cu alți bărbați, pe vremea romanilor, lupte ce aveau loc în celebra arenă a Colosseum-ului. Popularitatea continuă a cupelor sportive a dus la diversificarea gamei de cupe sportive. Acestea pot fi personalizate în funcție de orice sport sau ocazie, pot lua diferite forme și se pot folosi o varietate de stiluri și materiale în realizarea lor. Cupele personalizate prin gravură ilustrează într-un mod unic o realizare sau un eveniment special din viața cuiva.

Formular Cerere Oferta pentru Trofee/Cupe

  • Drop files here or
    Orice grafica/schita, exemplu cu care doreste sa se exemplifice cerinta.
  • Orice detalii relevante care ne pot ajuta sa va transmitem o oferta cat mai exacta...

UA-136979099-1