Montaj

Un montaj corect, realizat de catre o echipa de profesionisti, garanteaza o foarte buna durabilitate in timp a produsului publicitar achizionat.

Pe langa acest aspect, daca montajul este corect executat, bannerele, mesh-urile, firmele sau reclamele luminoase, literele sau obiectele din polistiren sau orice produs publicitar va arata foarte bine si nu va avea defecte sau alte imperfectiuni, ce vor fi vizibile de catre posibilii dvs. clienti, sau chiar vor duce la deteriorarea in timp a acestora.

Odata cu cresterea varietatii si largirea pietei de desfacere am invatat sa satisfacem cele mai variate cereri de montaj. Echipa noastra de profesionisti va poate ajuta, in urma vizionarii locatiei sau locatiilor dvs., in alegerea produsului sau produselor publicitare, care sa se potriveasca cel mai bine dorintelor dvs. de promovare a afacerii pe care o desfasurati.

In urma experientei acumulate in timp, am constat ca sfaturile date clientilor nostrii au reprezentat un real succes in cresterea vanzarilor in afacerile derulate de acestia.

In dorinta de a putea oferi servicii la cheie, am dezvoltat de-a lungul timpului tehnologia necesara pentru a putea monta in cele mai dificile situatii cum ar fi: montajul la inaltime pentru rooftop-uri, unipoluri, montajul panourilor.

[php snippet=1]

UA-136979099-1